Lesters Redemption

Motel_Before_by_atomhawk.jpg

Vid Bellevues gränser emot Redmond Barrens ligger bordellen “Lesters Redemption”. Ägaren Charlie M. Hughes namngav sin bordell och pub efter den legendariska byggnaden “The Lester Apartment” som ett sorts nostalgisk homage till den ambition som byggnaden stod för då. Idag efter Charlie M. Hughes sålde bordellen och plötsligt försvann spårlöst så ägs bordellen utav Inari “Kit” Okami och döptes om till bara “Redemption”.

Redemption ligger under 520:s motorväg och kontrollerar en större del utav området tack vore de årliga donationerna till Lonestars. Redemption har tre huvudbyggnader – Hiriams Resturang, Wappy Motel och Redemption som är nattklubben. Det finns även en byggnad som fungerar som kontor och lägenhet för sina arbetare.

Hiriams resturang
Den del utav Redemption som går minst väl på hela området och döpt efter borgmästare Hiram Gill. Tidigare var det ett väldigt risigt hak men numera är en medelmåttig resturang som drivs mestadels utav lunchbeställningarna och inbokningar på kvällarna. Lonestars är inte ovanligt att se på restaurangen för att ta sin förmånliga soykaf eller gratis lunch.

Wappys motell
Döpt efter den korrupta borgmästaren Charles “Wappy” Wappenstein. Tidigare då Redemption var en stripklubb fungerade detta motell mer som “tillgängliga rum” men idag har Inari byggt om platsen till en mer fungerande hotell och mötesplats för företag som vill sköta diskreta möten.

spaceclub_by_maykrender-d3avscu.jpg

Redemption
Redemption, tidigare Lesters Redemption, upprättades 2047 av Charlie M. Hughes och var det mest vinstdrivande utav de tre byggnaderna och var då också den drivande inkomstkällan för täcka de utgifter som krävdes. Först var det ett riktigt sunkigt hak men Charlie M. Hughes såg potentialen att försöka driva upp bordellen och nattklubbens standarder för att locka till sig mer rikare besökare.

Lesters Redemption drevs mer nattliga uppträdande och shower av personalen. Tack vore påtryckningar av personalen så skapades kultur-torsdag, där scenen öppnades mer naturliga uppträdanden, såsom sång, musik, dans och även poesi, än de erotiska inslagen som var redan tidigare etablerat. Förståeliga anledningar blev kultur-torsdagen aldrig en succé utan drevs vidare för att hålla moralen uppe bland personalen.

De största attraktionen under den tiden var Inari “Kit” Okami då hennes uppträdande blandade traditionell japansk teaterstycken med modern bordellisk förförelse. Hennes framträdande var ganska påkostade och hon fick personlig egen louge som hon inredde i traditionell japansk stil.

Under sommaren 2051 sålde Charles M. Huges resturangen till Inari Okami för en okänd summa och försvann spårlöst. Inari Okami gjorde då kraftiga renoveringar för att arbeta bort bordellstämpeln och försöka skapa en känsla av genuint affärsverksamhet kring trakterna.

Lesters Redemption

Into the Shadows TommieLofgren