AT Act

Mars 2051 åker en Arez stridsvagn obehindrad genom Seattle. Lonestar hinner knappt reagera då den tar riktning ifrån Council Island, och sekunder så jagar både Lonestar, Knight Errant och även Aztechnologys säkerhetsfirmor efter den. Många nyhetsbolag rapporterar detta som en terroristattack emot ambassaden på Council Island och det blir politiska oroligheter, och tack vore att Arez lyckas spränga stridsvagnen ifrån vägen så byter den riktning. Det är inte förrän i ett bostadsområde i Renton som de lyckas stoppa den och politisk mardröm drabbar staden.

För att lösa det på ett neutralt sätt som möjligt skriver Seattles borgmästare “AT act”, också känd som AntiTerrorist Act. Detta innebär att alla megakorporationer ska ställa upp med resurser för gemensamt hjälpa varandra att bekämpa terrorister och brott som plågar staden för skydda verksamheten och dess invånare. Tack vore grova skattereduceringar blir detta en hit bland företagen och säkerhetsfirmorna ökar i verksamhet.

Detta innebär problem för den undre världen då säkerheten är ännu tightare då fler har råd med dem och säkerhetsbolagens responstid är numera ännu mindre.

AT Act

Into the Shadows TommieLofgren