Jaws

Description:
Bio:

Efter att ha blivit hyrd av Inari Lesters att hitta Stella Rosenberg. Traffade då Boomfist, Crow, Wraith och Zacats. Letade information om kidnappningen och käkade på en italiensk resturang.
När de väl lokaliserat kidnapparna på flygplatsen så var hon redo för att slåss. Hon hade inga problem med att göra detta till ett wet job och var med att slakta kidnapparna på den gamla flygplatsen. Efter det så kontaktade hon sina kontakter och sökte själv genom området. Hon tog med sig en auto carbin och lite creds.
Efter det så tog de sig till Renton, Stellas lägenhet. Hon fick reda på att Stella var Doria Grey. Sen så började det som kallades renton skjutningarna. Ett andra shadowrunner team hade inhyrts för att döda Stella. Hon skyddades och de lyckades jaga bort attacken. Första gången Jaws mötte en spirit utanför sina drömmar. Hon måste söka information om detta.
Efter det så åkte de vidare till ett motell i Redmond. Där de sökte info kring händelserna. (Niklas karaktär) kom som förstärkning. (Niklas karaktär) och Wraith fixade ett möte med Draken från Yakuzan. Han som är arbetsgivare till Two Face som visade sig vara Von Kessen. Gänget hade blivit lurade. Jaws stannade för att vakta Stella. Hon ville inte få mer uppmärksamhet av Yakuzan. De fick tillåtelse att släppa allt och inte bli mer efterföljda så länge de tog bort all information till detta och inte förde den vidare. De fick även tillåtelse att döda Von Kessen. Något som Wraith och Jaws gjorde.

Jaws

Into the Shadows Scraphead