Andreas von Kessen (DÖD)

Manager för olika framgångsrika såsom mediokra artister

Description:
Bio:

Andreas von Kessen är en någonlunda känd manager inom musikbranschen som gjort en del grupper kända, såsom Alviska Sang, Orinthoski Beat, Power Failure, The Witten Blue Mountains, Hillbilles och sist men inte minst, Doria Gray.

Andreas von Kessens manager yrke var däremot bara en front. Egentligen jobbade han för Yakuzan som aliaset Two-face för levera BTL videos. BTL-filmerna levereras över Matrix gömt i koden under artisternas uppträdanderna. En utav dessa BTL-filmer var när Andreas von Kessen lurade Shadowrun team att bli dödade för att skapa en snuff-film, något som Fizzo upptäckte.

För att utpressa Andreas von Kessen och bli Doria Grays hjälte, så skrev Fizzo låttexten till Into the Shadows som berättar om BTL filmen. Detta gjorde att Andreas von Kessen tvingades till agerande och trodde det var Doria Gray som svartmålade honom. Då han aldrig haft kontakt med Doria Gray så kidnappade han Stella Rosenberg för tvinga fram Doria Gray. När det visade sig att Stella själva verket var Doria, så var han snabb på annonsera hennes död.

Doria Gray överlevde och Andreas von Kessen reste till Seattle för att minska skadorna i relationen till Yakuzan. Von Kessen blev lönnmördad av ett snipergevär direkt när han klev av ifrån flygplatsen utav Wraith.

Andreas von Kessen (DÖD)

Into the Shadows TommieLofgren