Inari "Kit" Okami

Japansk dansör fixer

Description:

Contacts: 3

Bio:

En väldigt vacker japansk flicka på runt 28 års åldern som har en vacker kropp. Hon har långt svart hår med en färgad illröd slinga, sminkar sig gärna med toner utav rött. Hennes klädstil består mycket utav japansk och päls stilen. Hon jobbar på Lesters Redemption, bordell i Seattle som showgirl där hon utför danser och shower. Hennes image kretsar kring färgen röd och japansk exotisk kultur, hennes erotiska uppträdande – privata som klubbens mer offentliga – är kända för blanda det traditionella japanska showerna med det moderna punkiga tonerna.

Personligheten så det som hon är uppvuxen i bordellen, förförisk och flörtar med många samtidigt som hon är både nyfiken. Hennes kunskaper är väldigt bristande däremot och hon ställer ofta många frågor och anses av många som hon är ibland naiv. Hon har på senare tid vuxit till sig, och gett sig in i det politiska spelet där hon fungerar som fixer. Hennes kunder kan komma till henne med deras problem och med rätt pengar så kan hon se till att lösa dem.
Hennes kontakter kretsar kring mycket hos de politiska kontakterna kring Seattle och även affärsmän inom de stora företagen. De få kriminella kontakterna hon har är inom de organiserade brottsligheten.

Inari "Kit" Okami

Into the Shadows TommieLofgren