Into the Shadows

The Dark Escape - Del 1

Handfull med nuyens

Uppdraget
Doria Gray ringer Shadowrunner teamet och säger att en av hennes vänner, Liza Stein, har problem och hon tänkte på dem i första hand som kunde hjälpa henne. Teamet beger sig till Liza Steins klinik brevid Big Rhino i downtown. Hon berättar att hon jobbar med att smuggla in skattefri och tullfri medicin till Seattle för Orc Underground för de behövande. Men den senaste lasten av medicin är försvunnen under transporten över indianrikerna och hon vill anlita Shadowrunners för att försöka ta lasten tillbaks.

De kommer överrens att de får 8000 nuyens per person och för varje dag som går så minskas priset med 600 nuyen, för de är inte beroende av medicin lasten innan nästa dyker upp.

Research
Det visar sig att Zacatzs smugglarkontakt Lorenzo är bakom smugglingen av godset och är just nu i Seattle för sköta del ärenden. De möter upp honom och diskuterar, det visar sig att 50% av lastbilsytan var köpt utav en okänd person i Matrix iklädd i en räv med riddarrustning. Pengarna var för mycket för att ställa för mycket frågor, så Lorenzo bara accepterade detta.

Lorenzo bryr sig inte så mycket om lasten, då sådant här händer när man försöker smuggla över indianrikerna. Han tänkte inte lägga så mycket energi bakom det hela men inväntar att hans kontakt ska kontakta honom för att lösa den diskussionen.

Lorenzo berättar att förarnas namn är Deckard och John, en orch och troll. Och att lastbilen försvann mellan Cascade Crow och Cascade Ork.

Efter mötet så beger sig gruppen tillbaks till Wraith lägenhet och försökte hitta något på matrixet om händelsen men ingenting, och räv med rustning är för vanlig avatar för leda någonvart. Wraith tar sin smugglarkontakt för att smuggla över deras vapen förbi tullen och de fixar samt ordnar för att börja bege sig till tullen för att ta sig över till Salish-Shidhe.

Comments

TommieLofgren

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.