Into the Shadows

S1E1 Into the Shadows

Kapitel 1 - Stella Rosenberg

Introduktion
4 November, klockan 12 så kontaktar Inari “Kit” Okami kontaktar alla Shadowrunners hon känner för att ge uppdrag till de fem första som dyker upp på plats. Wraith, Zacatz, Boomfist, Jaws och Crow dyker upp på plats. Efter kort presentation av Kit så får de kontakt med deras Mr. Johnson som uppger sig att heta Smith.

Uppdraget
2000 nuyen i förskott och 8000 efter per skalle att rädda Stella Rosenberg ifrån ett par kidnappare. Han vet inte vad som hänt, bara att kidnappningen skedde den 3 November och de har skickat ett kravbrev. Stella blev kidnappad i möte med Tina White angående PR-kampanj. Motiv till kidnappningen är osäker men berör antagligen Doria Gray då Stella är den enda kontakten med artisten förutom Dorias manager, Andreas von Kessen.

Smith gav dem hans nummer och sade att han skulle vara på rörande fot så kunde inte bli anträffbar förän klockan 19.00 – han bifogade ett foto på Stella Rosenberg och även ljudinspelning på kidnapparnas krav.

Fotarbetet
Gruppen börjar ringa in sina kontakter och söka information. De får reda på att Dorias senaste singel är Into the Shadows och hon uppträde med den på Dantes Inferno.

Stella Rosenberg och Andreas von Kessen är enda kontakten Doria Gray har. Andreas von Kessen jobbar i Tyskland och representerar många artister som framgångsrik manager.

Kidnappningen skedde utanför den italienska resturangen Trattoria da Vino, där personalen inte såg så mycket men gruppen lyckades få fotona ifrån deras säkerhetskamera där de såg Tina White och Stella Rosenberg lämna tillsammans.

Efter pratat med Tina White så fastställdes det att hon kanske inte hade någon anknytning till kidnappningen, trots att hon påstod att hon aldrig lämnade restaurangen tillsammans med Stella Rosenberg trots bevis.

Ljudinspelningen på kidnapparnas krav
De krävde 1 miljon nuyen i utbyte emot Stella Rosenberg för att hon inte skulle komma till skada. Dom skulle återkomma vid midnatt för klara besked hur överförningen gå till och om miljonen inte kunde visas upp vid midnatt så skulle Stella Rosenberg hamna i “problem”.

Mitt under ljudinspelningen hörs kyrkklockor däremot.

Kyrkklockor
Wraith drar ut ljudfilen och analyserar det emot Matrix och finner att klockan är unik bunden till Holy Innocent Catholic Church vid Redmond Barrens. Själva klockan är 120 år gammal och kyrkan upprättades för 40 år sedan. Den var nära att rivas då det skulle bygga en flygplats där men räddades pga namninsamling och ligger nu brevid flygplatsen.

Sista handling
4 november vid 17:00 så reser sig gruppen emot Redmond Barrens för att undersöka Holy Innocent Catholic Church, vilket avslutades spelmötet.

Comments

TommieLofgren

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.